Welkom gast

Welkom in dé kruidenwinkel


Op zoek naar heerlijke kruidenrecepten? Een tuinboek vol inspiratie? Of plantaardige middeltjes? Je vindt ze allemaal in de Kruidjes.be-Kruidenwinkel.

Handig! De producten die je bestelt, stuur ik per post naar je toe.

Dit is zoveel meer dan een online kruidenwinkel. Ik help je op weg door de kruidige wonderwereld en vertel graag waarom ik bepaalde kruidenproducten zo interessant vind.

Groetjes,
Daniëlle


Aanbiedingen


Product details
Product ID: Verrukkelijk onkruid

Omschrijving:
 • Verrukkelijk onkruid
  Wil je weten of onze verre voorouders ook al genoten van aardbeien en waar die dan groeiden? Vroeg jij je al eens af of je van bloemen pesto kunt maken? Lekker koken met groenten, vruchten, kruiden en bloemen: het is elk seizoen anders, telkens een onuitputtelijke belevenis!

   Verrukkelijk onkruid† †Verrukkelijk onkruid

  Feestelijk koken met onkruid
  Zelfs (on)kruid zoals zevenblad, kleine veldkers of look-zonder-look zet ik feestelijk op tafel. Gesproken over feesten ... weet jij waarom wij al die feesten vieren, een heel jaar rond? En wie kwam er op het idee om met Kerstmis een dennenboom vol met kaarsjes en lichtjes te proppen? Waarom vieren we Pasen? Lees dit boek en je vergeet het nooit meer!

  Zelf aan de slag
  Wil jij genieten van lekker koken, ver rassende kruidenweetjes en feestverhalen die je mond doen openvallen? Dan is dit boek iets voor jou. Wij werkten er een jaar lang aan in de prachtige historische kasteelhoeve de Kerckhem in Wijer en haalden er het beste naar boven.

  Extra expert
  DaniŽlle Houbrechts vertelt per seizoen over de kruiden die haar het meeste aanspreken en geeft receptjes, praktische kruidentips, leuke verhalen en gezondheidsweetjes prijs.†Tessa van Dam Merrett verwerkt deze en andere kruiden en groenten in overheerlijke gerechten en oogstrelende bloemstukken, en laat de lezer zo meegenieten van het leven op Kasteelhoeve de Kerckhem.

  Verrukkelijk onkruid† †Verrukkelijk onkruid

  Uitvoering: gebonden
  Aantal pagina's: 256
  Publicatiedatum: verschijnt in mei 2012
  ISBN-nummer:†9789020998597


Prijs/stuk: Ä29,95

Aantal:  


Product details
Product ID: Verrassende rozen

Omschrijving:
 • VERRASSENDE ROZEN

  zien, ruiken, voelen en proeven
  Het grote rozenboek van kruidenspecialiste DaniŽlle Houbrechts
   ††
  OVER HET BOEK

  DaniŽlle Houbrechts schreef dit boek voor al wie, zoals zij, gefascineerd is door rozen. Voor haar is een roos veel meer dan een bloem. Het is een wondere wereld die zij ziet, voelt, ruikt en proeft. De herboriste in haar interesseert zich natuurlijk ook voor de levenskracht die in rozen schuilt en de sterke verhalen die de eindigheid van het leven gemakkelijk overstijgen. De roos is voor DaniŽlle een bron van schoonheid, harmonie, blijheid, levenskracht en liefde. De roos genereert levenswijsheid en (dus) bescheidenheid. Twee waarden die DaniŽlle oneindig hoog in het vaandel heeft.

  Haar oudste zoon, Stijn Verdickt, begrijpt op zijn unieke, persoonlijke manier welke beelden bij haar teksten het best passen. Oerprecies en rationeel legt hij de mooiste rozenbeelden vast. De combinatie van beeld en tekst, van een romantische moeder en een superrealistische zoon: rozengeur en maneschijn!

  TECHNISCHE INFO

  EAN†
  9789401424578
  BESCHIKBAAR:†Verschenen
  FORMAAT:†20cm x 25cm
  VERSCHIJNINGSDATUM:†21/04/2015
  AFWERKING:†Papband
  DRUK:†1
  AANTAL PAGINA'S:†144
  NUR OMSCHRIJVING:†Flora algemeen,Tuinplanten
  UITGEVER:†Uitgeverij Lannoo

Prijs/stuk: Ä24,99

Aantal: