Verrassende Rozen Happening

316 387 Kruidjes.be

Evenementgegevens


We nodigen je uit op een avond waarin de koningin der bloemen, de roos, centraal staat. Rozen zijn prachtig in een boeket en in de tuin maar er is verrassend méér met rozen te doen: ze zijn een weldaad voor de huid én lekker in gerechten. Reden genoeg voor een “Verrassende rozen happening”.

Daniëlle Houbrechts is herboriste en verzorgt sinds jaren radio-uitzendingen, tijdschriftenartikels en groepswandelingen rond kruiden. Zij publiceerde met haar man al verschillende succesvolle kruidenboeken want kruiden zijn haar lust en haar leven. Ook rozen horen daarbij. Daniëlle Houbrechts schreef daarover een prachtig boek voor al wie, zoals zij, gefascineerd is door rozen. Voor haar is een roos veel meer dan een bloem. Het is een wondere wereld die zij ziet, voelt, ruikt en proeft; een bron van schoonheid, harmonie, blijheid, levenskracht, wijsheid en liefde.

Wil je graag zelf genieten van een prachtige, geurige rozentuin? Op de stand van ‘De Rozenkring’ kom je alles te weten over het kweken en verzorgen van rozen en beantwoordt men met veel deskundigheid al je vragen.

Martine Moors, herboriste, zal ook aanwezig zijn met haar magnifieke rozencosmetica: zalig geurende producten om je huid mee te verwennen.

Je krijgt ook nog de kans om een mini ‘rozen high tea’ proeversbordje te ontdekken!

Alvast hartelijk welkom op deze ‘rozige’ avond.

Wanneer: woensdag, 21 februari 2018 om 19 uur
Waar: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, 3511 Hasselt-Kuringen
Kostprijs: € 14/persoon (degusteren van een mini rozen high-tea proeversbordje inbegrepen).
Het aantal deelnemers is beperkt tot 60 personen.

Inschrijven voor 17 februari door: – mail naar info@kruidenkenniscentrum.be met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) én – overschrijving van het inschrijvingsgeld met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) op rekeningnummer BE24 0017 1118 0838 van het Kruidenkenniscentrum Herkenrode.

Je inschrijving is geldig zodra we je betaling hebben ontvangen.

Het Kruidenkenniscentrumteam
Tuiltermolen Herkenrode
info@kruidenkenniscentrum.be