Lentekriebels op je borrelhapjes

150 150 Kruidjes.be

Welke lentebloeiers gebruik ik op mijn borrelhapjes?


Ik gebruik de blaadjes van bijvoorbeeld duizendblad, weegbree, paardenbloem, look-zonder-look, hondsdraf, zevenblad, kervel, brandnetel, munt,  citroenmelisse, bosaardbei en bieslook

Ik gebruik de bloemen van bijvoorbeeld maagdenpalm, viooltjes, sleutelbloem (als je die zelf in je tuin hebt staan, want die is beschermd en mag je dus niet plukken in de natuur), hosta, Japanse kweeappel, klein hoefblad, ereprijs, dove netel en vlier

Hieronder vind je wat ik met al die bloemen en blaadjes precies doe om mijn borrelhapjes tot vip-juweeltjes om te toveren.

Wil je echt alles weten over eetbare bloemen? Dan is mijn boek Verde Bloemen
een must. Handig, met alle weetjes over kruidige bloemen.

  • Bericht-tag: