Culinaire kruidenworkshop

Maak jóuw smaak-boosters

Kruidige smaakmakers

Sta je graag in de keuken met vrienden en vriendinnen die intense, delicate en verrassende smaken appreciëren? Nodig ze uit voor een smaakmakende kruidenworkshop. Ik vertel jullie stap voor stap hoe je de lekkerste smaakboosters maakt – uiteraard stuk voor stuk op basis van wilde kruiden: kruidenzout, -suiker, -pesto, -paneermeel, -likeur,- azijn, -olie,- ijsblokjes, -thee en -strooisel. Geef jullie vriendschap een pittige meerwaarde en geniet nog jaren na.

Ga helemaal kruiden-culinair

Trakteer je vriend(inn)en op een culinaire kruiden-workshop.

Kruidenarrangement

  • 10.00 uur: Aankomst op onze oergezellige Himpedelhoeve.
    Kruidige hapjes en sapjes staan klaar. Ik vertel jullie graag hoe jij deze lekkernijen zelf op tafel tovert.
  • 12.30 uur: Nip aan een heerlijke wildekruidenaperitief met wilde kruidenborrelhapjes en … geniet.
  • 13.00 uur: einde voorzien we rond 13 uur.
Héél tevreden voorgangers

Samen koken, schept een band. Je deelt je fijnste momenten graag met vrienden die –
figuurlijk – een gelijkaardige smaak hebben, toch? Dan is het helemaal geweldig als je ook letterlijk dezelfde smaak hebt!

Volgens jouw planning

Je kunt ook kiezen voor een ander moment: dan duiken we in de keuken als het jou het beste past. Laat maar weten …

Jouw smaakmaker

Gerechten op smaak brengen met de natuurlijke rijkdom uit een rijke waaier aan kruiden ... dat geeft een 'lekkere' voldoening. Leer de wile kruiden nog meer appreciëren als efficiënte smaak-boosters waarmee je elk gerecht omtovert tot een delicatesse.

  • Borrelhapje
  • Broodje met kaas en kruidenpesto
  • Broodje met kip en verse kruiden
  • Cadeau
  • Kruidendrankje
  • Kruidengebak
  • Kruidenthee
  • Kruidenvrienden
  • Proevertjes
  • Seizoenen