Kruidige smaakmakers
Sta je graag in de keuken met vrienden en vriendinnen die intense, delicate en verrassende smaken appreciëren? Nodig ze uit voor een smaakmakende kruidenworkshop. Ik vertel jullie stap voor stap hoe je de lekkerste smaakboosters maakt – uiteraard stuk voor stuk op basis van wilde kruiden: kruidenzout, -suiker, -pesto, -paneermeel, -likeur,- azijn, -olie,- ijsblokjes, -thee en -strooisel. Geef jullie vriendschap een pittige meerwaarde en geniet nog jaren na.
Ga helemaal kruiden-culinairTrakteer je vriend(inn)en op een culinaire kruiden-workshop.
Kruidenarrangement
- 10.00 uur: Aankomst op onze oergezellige Himpedelhoeve.
Kruidige hapjes en sapjes staan klaar. Ik vertel jullie graag hoe jij deze lekkernijen zelf op tafel tovert. - 12.30 uur: Nip aan een heerlijke wildekruidenaperitief met wilde kruidenborrelhapjes en … geniet.
- 13.00 uur: einde voorzien we rond 13 uur.